Srbija

Individualna rešenja za pravilno postupanje sa otpadom

Usluge

U FCC se upravljanje otpadom bazira na individualnim zahtevima klijenata i pružanju podrške u svim legalnim i logističkim aspektima.

Koristeći inovativna rešenja i veštine svojih zaposlenih, kompanija neprekidno razvija optimalne koncepte odlaganja otpada za komunalni, komercijalni i industrijsku kao i za domaćinstva. U ponudi je čitav niz usluga upravljanja otpadom.

Konsalting, sakupljanje, transport, selekcija, prerada i odlaganje na deponiju uz pomoć različitih kontejnera za sakupljanje i upravljanje opštinskim objektima obavlja se sa velikom pažnjom.

 
Usluge

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.