Srbija

Karijera- Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Kako da se prijavim za posao u FCC-u?

Mi preferiramo prijave putem interneta i molimo Vas da koristite naš prijavni formular a možete i da nam pošaljete svoj CV ako Vam je tako lakše.

Kako da se prijavim za poziciju koja nije na listi?

Ne brinite, mi uvek tražimo talentovane pojedince, molimo Vas prijavite se za neodređeno radno mesto među prijavama i ukoliko se pojavi otvoreno radno mesto koje odgovara Vašim veštinama, radnom iskustvu i obrazovanju, bićemo u kontaktu. Takođe se možete prijaviti za obaveštenja o novim poslovima kako oni budu izlazili

Kako mogu da znam da je moja prijava stigla poslodavcu?

Mi uvek pošaljemo potvrdu o prijemu poruke, ali naše kolege iz HR tima će Vas kontaktirati ukoliko je u pitanju radno mesto koje odgovara Vašim veštinama, radnom iskustvu i obrazovanju. Ukoliko Vam naša potvrda o prijemu pošiljke ne stigne molimo Vas da ponovo pošaljete svoj CV ili popunite prijavu.

Da li FCC nudi programe obuke?

Da, mi imamo program orijentacione obuke za sve naše nove kolege, ali mi nudimo obuke i šanse za profesionalni razvoj svim našim zaposlenim

Koliko dugo će moja biografija biti u bazi podataka?

To zavisi od propisa države, ali uopšteno gledano, zadržavamo je 6 meseci. Prijavni formular

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.