Srbija

Fizički poslovi

KOMPANIJA KOJA IMA BUDUĆNOST I PROŠLOST, KOJI GARANTUJU STABILNOST

Mi smo stabilna multinacionalna kompanija, koja je više od 15 godina na tržištu i deo je globalne FCC Grupe. Mi obezbeđujemo zapošljavanje po svim zakonima. Mi se držimo zakonskih regulativa koje se tiču radnog vremena, prekovremenog rada, vremena provedenog u vožnji itd.

KOMPANIJA KOJA IMA BUDUĆNOST I PROŠLOST, KOJI GARANTUJU STABILNOST

ČLANSTVO U INTERNACIONALNOM TIMU

Vi ste deo tima koji se ispomaže međusobno. Možete sarađivati sa kolegama iz drugih država ili se sastajati sa njima na (ne)formalnim događajima.

ČLANSTVO U INTERNACIONALNOM TIMU

BEZBEDNO I MODERNO RADNO OKRUŽENJE

Osećaćete se bezbedno u kompaniji, u kompaniji je atmosfera neodobravanja bilo kakve vrste diskriminacije. Mi dajemo sve od sebe kako bi smo učinili da posao bude prijatniji, mi pratimo stroga pravila o zdravlju i bezbednosti i mi obraćamo pažnju na zadovoljstvo zaposlenog. Svaki zaposleni je nama važan.

BEZBEDNO I MODERNO RADNO OKRUŽENJE

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.