Srbija

Naše vrednosti

Podržavamo timski rad

Pakovanje ili ime, kako god da se prodaje, nije tako bitno kao suština koja stoji iza njega. Nije bitno da li ovo zovemo suštinom naše kompanije, vrednostima ili principima: osnova je ista. Mi smo GRUPA LJUDI - koji dele isti pristup i imaju iste ciljeve. Mi znamo da su dve glave pametnije od jedne, i zato podržavamo saradnju i timski rad.

Podržavamo timski rad

Poštovanje i raznovrsnost

Poštovanje i raznovrsnost imamo na svakom koraku. Možete videti žene kako rade na tipično muškim pozicijama ili kolege sa invaliditetom kao jake članove tima. Naša kompanija je živopisna mešavina nacija: Čeha, Austrijanaca, Mađara, Poljaka, Slovaka, Rumuna, Bugara, Srba, Hrvata, Španaca ili Izraelaca ( i mnogih drugih ) i svi oni rade zajedno kao tim. Mi poštujemo ulogu svakog člana tima.

Poštovanje i raznovrsnost

Mi podržavamo izume.

Naša kompanija može biti ponosna na puno izuma i sve su to razvile naše kolege.

Mi podržavamo izume.

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.