Srbija

„Takmičenje sa Čistunkom“

„Takmičenje sa Čistunkom“

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine (5. jun) kompanija FCC uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine, polјoprivredu i ruralni razvoj GU Kikinda, organizovala je takmičenje osnovnih škola i vrtića u sakuplјanju starog papira (Takmičenje sa Čistunkom 2018/2019. godine).

U sakuplјanju stare hartije u period od 1. septembra 2018. do 31. maja 2019. u okviru akcije „Takmičenje sa Čistunkom“ škole i vrtići sakupili su oko 17,5 tona starog papira. Tokom akcije vođena je evidencija sakuplјenih količina na osnovu kojih su birani pobednici u prva tri mesta i to u dve kategorije. Prva kategorija je rangiranje učesnika po ukupnoj količini sakuplјenog papira, a druga kategorija je po količini sakuplјenog papira po detetu odnosno đaku.

Za pobednike u obe kategorije za vrtiće i škole pripremlјene su zahvalnice i nagrade. Najbolјa osnovna škola u kategoriji ukupnih količina je OŠ “Đura Jakšić” iz Kikinde, a po količini po đaku je OŠ “Mora Karolј” iz Sajana. Najbolјi vrtić u obe kategorije je “Bubamara” iz Ruskog Sela.

Dodela zahvalnica najuspešnijim školama i vrtićima u šestoj po redu akciji “Takmičenje sa Čistunkom” održala se u petak 07.06.2019. u prostorijama kompanije FCC Kikinda.

img_1369   img_1382  img_1388        img_1418  img_1401

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.