Srbija

Akcija sakupljanja krupnog komunalnog otpada

Akcija sakupljanja krupnog komunalnog otpada

Poštovani,

Privredno društvo FCC KIKINDA DOO KIKINDA vas ovim putem obaveštava, u skladu sa prihvaćenim Godišnjim Programom upravljanja komunalnim otpadom, da će u periodu od 22.04.2024. godine pa do 05.07.2024. godine biti sprovedena Akcija sakupljanja krupnog komunalnog otpada na teritoriji grada Kikinde, a u cilju očuvanja životne sredine i sprečavanju stvaranja divljih deponija na teritoriji grada Kikinde. 

FCC Kikinda vam dostavlja Plan i program sakupljanja krupnog otpada na teritoriji grada Kikinde po danima, mestima i ulicama. 

                

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.