Srbija

Čistunko- rezultati takmičenja osnovnih škola i vrtića

Čistunko- rezultati takmičenja osnovnih škola i vrtića

Takmičenje osnovnih škola i vrtića u sakupljanju starog papira (Takmičenje sa Čistunkom 2019/2021. godine) u organizaciji kompanije FCC i Grada Kikinda je zvanično završena.

Od 1. Septembra 2019 do 31. Maja 2021 u okviru akcije „Takmičenje sa Čistunkom“ sakupljeno je oko 12,9 tona starog papira. Tokom akcije je vođena evidencija sakupljenih količina na osnovu kojih su birani pobednici u prva tri mesta i to u dve kategorije. Prva kategorija je rangiranje učesnika po ukupnoj količini sakupljenog papira, a druga kategorija je po količini sakupljenog papira po detetu odnosno đaku.

Za pobednike u obe kategorije za vrtiće i škole smo pripremili zahvalnice i nagrade. Najbolja osnovna škola u kategoriji ukupnih količina je OŠ 1. Đura Jakšić iz Kikinde, a po količini po đaku je OŠ Petar Kočić iz Nakova. Najbolji Vrtić u obe kategorije je Bubamara iz Ruskog sela.

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.