Srbija

FCC Environment CEE prodao sve akcije u Bugarskoj

Osmog septembra 2020. godine, FCC Environment CEE zatvorio je proces prodaje svih akcija u Bugarskoj lokaloj kompaniji za upravlјanje otpadom. Proces koji je započeo u martu 2020. odobrili su organi za zaštitu konkurencije u Bugarskoj i podrazumeva preuzimanje 100% akcija FCC Bulgaria.

FCC Environment CEE (ranije .A.S.A.) započeo je posao u Bugarskoj 2008. godine kupovinom akcija od nemačke kompanije za upravlјanje otpadom Scheele. Tada je prodaja iznosila 6 miliona evra sa EBITDA-om od oko. 1,0 M € i neto prihod blizu nule. 12 godina kasnije, Bugarska je ostvarila prodaju od 16 miliona evra, a EBITDA od 2,3 miliona evra i vrlo pozitivan neto prihod uglavnom proizašao iz 3 veće lokacije, od kojih je jedna u Sofiji.

Cenimo saradnju sa našim kolegama i poslovnim partnerima i želimo svima njima uspešnu budućnost.

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.