Srbija

Organizacija rada kompanije FCC Srbija u toku vanrednog stanja

Poštovani korisnici,

Shodno odluci Vlade o uvođenju vanrednog stanja u Republici Srbiji zbog virusa korona, kompanija FCC u Srbiji će raditi po sledećem rasporedu:

-    Sektor operative - sakupljanje i odvoženje komunalnog otpada - nastavlja sa radom, prema ustaljenim ruta planovima

-    Rad blagajni kompanije FCC EKO d.o.o. Beograd se organizuje sa skraćenim radnim vremenom do 14h časova.

-    Rad blagajni na adresi Generala Drapšina 20 se organizuje u jednoj smeni u vremenu od 8 – 15 časova. Subota i nedelja su neradni dani. Plaćanje se i dalje može vršiti i elektronskim putem.

-    Rad blagajni blagajni kompanije FCC Vrbak d.o.o. Lapovo se organizuje sa skraćenim radnim vremenom do 14h časova.

Blagajne kompanije FCC neće raditi 01.05.2020 godine.

 -    Služba za prijem reklamacija -prijem reklamacija je isključivo putem pošte, telefona i elektronske pošte. Rok za odgovor na reklamaciju, teče od dana prijema reklamacije. Komisija za prijem reklamcija, se organizuje po potrebi, elektronskim putem.

Hvala Vam na razumevanju i saradnji

Srdačan pozdrav,

Kompanija FCC

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.