Srbija

Poseta predstavnika Španske Ambasade na lokaciji regionalne deponije u Kikindi

Poseta predstavnika Španske Ambasade na lokaciji regionalne deponije u Kikindi

U cilju unapređenja odnosa u oblasti zaštite životne sredine, 5. juna na Svetski dan zaštite životne sredine, lokaciju regionalnog centra za upravljanje otpadom u Kikindi posetio je gospodin Hose Lopes Tomas de Karansa, ekonomski savetnik Španske Ambasade. 

Kako bi skrenuli pažnju na potrebu očuvanja životne sredine i značaj organizovanog upravljanja otpadom kompanija FCC Kikinda doo Kikinda je prepoznata kao značajan investitor i primer dobre prakse. Kompanija FCC ima dovoljno kapaciteta da primi komunalni otpad iz Jedinica Lokalne Samouprave koje geografski gravitiraju ka njenim lokacijama. 

Današnja poseta i sastanak su dobra osnova u saradnji naše dve države i jasan pokazatelj da se svaka prilika koristi za unapređenje odnosa u oblasti zaštite životne sredine.

Kompanija FCC

Vaš servis za budućnostPre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.