Srbija

Činjenice i brojke

Činjenice i brojke

Osnovni podaci

Upravljanje otpadom je osnovna delatnost FCC Grupe. Naše aktivnosti se kreću od opštinskih usluga i usluga za građane, rešenja poslovnog otpada do ekoloških usluga i podrške.

Pružamo usluge svim klijentima u industriji, trgovini i maloprodaji, kao i opštinama i domaćinstvima, državnim organizacijama i institucijama.

Kao Grupa, prikupljamo i tretiramo kućni otpad od više od 4,3 miliona stanovnika i 4,8 miliona tona komercijalnog i industrijskog otpada od više od 51.500 kupaca.

U 2021. godini ostvarili smo konsolidovanu prodaju od 554,4 miliona evra.

Radna snaga od 4.300 stručnjaka je odgovorna za nesmetano odvijanje ovih operacija.
Činjenice i brojke

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.