Srbija

FCC EKO doo Lapovo

FCC EKO doo Lapovo

Deponovanje sakupljanog otpada vrši se na modernoj sanitarnoj deponiji izgrađenoj po najvišim ekološkim i EU standardima. Kompleks deponije zauzima površinu od 21ha 93a i nalazi se na teritoriji opštine Lapovo. Kompanija FCC EKO d.o.o. ogranak Lapovu rukovodi novoizgrađenom deponijom i prenosom iskustva i znanja obezbeđuje da deponija služi opštinama u narednih 25 godina. 

Radno vreme:

Od ponedeljka do petka 

od 8h do 16h

Kompanija FCC EKO d.o.o. Lapovo vrši delatnost sakupljanja komunalnog otpada sa teritorija opština Lapovo, Batočina, Despotovac i Rača. Osnovana je oktobra 2007. godine a sa aktivnostima je započela aprila 2008. godine. 

Kontakt

FCC EKO doo Lapovo

Tel: 0800/111-666

E-mail: office@fcc-group.rs

Adresa: Kraljice Marije bb, 34220 Lapovo

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.