Srbija

Sistemi upravljanja

Sistemi upravljanja

Dobru reputaciju i pouzdanost u poslovanju izgradili smo kroz poverenje poslovnih saradnika, visok stepen zadovoljsva kupaca, dugu tradiciju, iskustvo i višedisciplinarne veštine. Konstantno radimo na sebi kako bismo se prilagodili svakodnevnim promenama na tržištu, sa ciljem da unapredimo naš postojeći sistem i na taj način budemo u koraku sa najnovijim trendovima i svetskim dostignućima u našoj oblasti.

U tom smislu implementirali smo 2015. godine i uspešno održavamo sistem upravljanja kvalitetom (QMS) prema standardu ISO 9001, sistem upravljanja zaštitom životne sredine (EMS) prema standardu ISO 14001 i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu prema standardu ISO 45001, koji potvrđuju visok nivo svesti sa aspekta kvaliteta proizvoda/pružene usluge, zaštite životne sredine i bezbednosti na radu.

Sertifikati potvrđuju da su sistemi upravljanja u kompaniji usklađeni sa međunarodnim ISO standardima i da je poslovanje FCC u Srbiji u skladu sa najboljim korporativnim praksama.
Sistemi upravljanja

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.