Srbija

Ko smo mi

Vlasnička struktura

FCC grupa je prisutna u više od 25 zemalja, na čijim tržištima smo ostvarili 40,8% prihoda u prošloj godini, garantujući globalnu ekspanziju koju vidimo kao grupa stara preko sto godina, ali i poverenje u mogućnostima našeg domaćeg tržišta.

FCC Environment CEE se odnosi na aktivnosti grupa u Austriji, Češkoj Republici, Slovačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumuniji i Srbiji.

FCC je većinski vlasnik od 2005. godine.

FCC ima tri glavne oblasti aktivnosti, zasnovane na uravnoteženom poslovnom modelu. Cilj je postati globalnija poslovna grupa koja pruža usluge građanima. Da bi se to postiglo, osmišljene su različite strategije za svaku od naših oblasti Infrastruktura, Usluge zaštite životne sredine i Voda.
Vlasnička struktura

Životna sredina

FCC Environment je jedna od najvećih kompanija za pružanje usluga zaštite životne sredine u svetu koja posluje od 1911. godine. Pruža usluge gradske sanitacije za celu Španiju i veliki broj zemalja u Evropi, Africi i Americi, preko: FCC Medio Ambiente (Španija), FCC Obim (upravljanje industrijskim otpadom i rekultivacija zemljišta), FCC Environment (UK), FCC Environment (CEE) i FCC Environmental Services (SAD). Kompanija posluje u preko 5.000 opština širom sveta gde poboljšava blagostanje za preko 60 miliona građana. Poseduje preko 100+ godina iskustva, koje se ogleda u raznovrsnosti usluga koje pruža: prikupljanje, tretman, reciklaža, energetska obnova i odlaganje čvrstog gradskog otpada, čišćenje ulica, održavanje kanalizacione mreže, održavanje terena i očuvanje zelenih površina, oporavak zagađenog zemljišta i sveobuhvatno upravljanje industrijskim otpadom.


Životna sredina

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.