Srbija

Deponovanje

Bezbedno odlaganje otpada 

FCC je prva kompanija u Srbiji koja je izgradila i pustila u rad deponije po strogim standardima Evropske Unije o životnoj sredini.

Deponije se nalaze u Kikindi u Severnom Banatu i Lapovu u Centralnoj Srbiji.

Obe naše deponije su klase za neopasan otpad i obe poseduju sve dozvole za rad uključujući i IPPC dozvole koje su ishodovane ili su u pripremi. Na našim deponijama se osim komunalnog može odlagati i neopasan industrijski otpad kao i opasan čvrsti otpad koji sadrži azbest a koji zadovolјava zakonske kriterijume. Projektovane su i izgrađene po najvišim evropskim standardima, a njihovo vođenje je po pravilima struke i po izrađenim planovima za rad postrojenja ove vrste. 

Deponovanje


Kako deponije funkcioniše

Deponovanje

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.