Srbija

Za domaćinstva

Domaćinstva

Kompanija FCC ima više rešenja kako bi se izašlo u susret potrebama klijenata. Možemo da ponudimo iznajmljivanje kontejnera, pružanje usluge sakupljanja i transporta otpada i odlaganje otpada po zakonom propisanim uslovima.

Dostupni smo našim korisnicima u svakom regionu. Trudimo se da pružimo uslugu visokog kvaliteta kako bismo zadovoljili sve specifične zahteve kako kompanija tako i domaćinstava i time gradili jak partnerski odnos u pravilnom postupanju sa otpadom.

FCC je posvećena pružanju najbolje moguće usluge i naš cilj je da budemo Vaš pouzdan partner.

Pregled usluga

/files/fcc_ikony/container-skip-and-hire.svg
Iznajmljivanje kontejnera


/files/fcc_ikony/container.svg
Sakupljanje neopasnog otpada


/files/fcc_ikony/transport.svg
Transport neopasnog otpada 


/files/fcc_ikony/landfilling.svg
Odlaganje otpada


Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.