Srbija

Reklamacije

Način podnošenja reklamacije

Korisnik komunalnih usluga kompanije FCC (fizičko ili pravno lice) može podneti reklamaciju pisanim putem uz obavezno navođenje korisničke šifre na sledeće načine:

FCC EKO d.o.o. Beograd - Bulevar kralja Aleksandra 79, 11120 Beograd

Svaka reklamacija se zavodi u Delovodnik reklamacija pod jedinstvenim brojem. 

Obaveštavaju se korisnici usluga sa teritorije grada Kikinda da će od 01.02.2024. godine na adresi Generala Drapšina br. 20, 23300 Kikinda, imati pravo da podnose reklamacije odgovornom licu ispred kompanije FCC KIKINDA DOO KIKINDA. Radno vreme rada sa strankama će biti svake subote u periodu od 09h do 13h. 

Postupak rešavanja reklamacije 

Odgovor na primljenu reklamaciju, kompanija FCC će dostaviti u pisanoj formi na adresu korisnika usluge u roku od 8 (osam) dana počev od dana prijema, ukoliko je korisnik dostavio sve identifikacione podatke.

Više informacija možete dobiti putem call centra 0800/111-666.

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.