Srbija

Karijera

Naše vrednosti

Mi smo GRUPA LJUDI - koji dele isti pristup i imaju iste ciljeve. Naša kompanija je živopisna mešavina nacija: Čeha, Austrijanaca, Mađara, Poljaka, Slovaka, Rumuna, Bugara, Srba, Hrvata, Španaca ili Izraelaca ( i mnogih drugih ) i svi oni rade zajedno kao tim. Mi poštujemo ulogu svakog člana tima.

Naše vrednosti

Kancelarijski poslovi

Možete sarađivati sa kolegama iz drugih država ili se sastajati sa njima na (ne)formalnim događajima.

Kancelarijski poslovi

Fizički poslovi

Mi smo stabilna multinacionalna kompanija, koja je više od 15 godina na tržištu i deo je globalne FCC Grupe. Osećaćete se bezbedno u kompaniji, u kompaniji je atmosfera neodobravanja bilo kakve vrste diskriminacije.

Fizički poslovi

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.