Srbija

Ko smo mi

Šta radimo

Pogledajte ko smo i šta radimo. Želimo da vas upoznamo ne samo sa našim osnovnim tehnologijama, već što je još važnije sa uslugama koje nudimo. I možda ćete u filmu pronaći svoju zajednicu. Zato što se trudimo da uvek budemo blizu vas, naših kupaca, spremni da ponudimo podršku našim rešenjima za upravljanje otpadom i drugim uslugama.

FCC u Srbiji pruža širok spektar opštih rešenja za upravljanje otpadom za domaćinstva, komercijalni i industrijski sektor.

Visoko modernizovansistem za sakupljanje i odlaganje otpada uz kompetentne i individualne konsultantske usluge čini kompaniju vodećom u oblasti upravljanja otpadom.

Dugoročni poslovni odnosi u FCC kompanijama zasnivaju se na međusobnom poverenju i saradnji, odanosti i pouzdanosti, transparentnosti i kvalitetu.

video-poster

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.