Srbija

Servis za budućnost

saznajte više

Kompletno upravljanje otpadom

saznajte više

Međunarodni tim eksperata

saznajte više

Šta radimo

U Srbiji nudimo širok spektar rešenja za upravljanje otpadom za opštine, industrijski, komercijalni I maloprodajni sektor.

video-poster

Naša odgovornost

Posvećeni smo poboljšanju kvaliteta života za sadašnje, kao i buduće generacije kroz efikasne usluge upravljanja otpadom. Ovo je naš „Servis za budućnost“.

Naša odgovornost

Karijera

Naš posao se može smatrati “prljavim poslom”. Ukoliko dobro radimo naš posao, niko ni ne primeti da smo bili tu. Ali možete li zamisliti svet bez naših usluga? Radeći sa nama, doprinosite čistoj životnoj sredini i boljoj budućnostiSamo pratite naš moto “Usluge za budućnost”.

Karijera

Pre nego što počnemo: pogledajte obradu vaših ličnih podataka

Ako posetite sajt koji beleži kolačiće, mala tekstualna datoteka će biti kreirana na vašem računaru i sačuvana u vašem pretraživaču. Sledeći put kada posetite istu stranicu, to će vam pomoći da se brže povežete na veb. Naša veb stranica će vam ponuditi relevantne informacije i olakšati vam rad.

Kolačiće uglavnom koristimo za anonimnu analizu saobraćaja i za poboljšanje naše veb stranice. Ako podesite pretraživač da blokira kolačiće, moguće je da će se veb lokacija usporiti i da neki delovi veb lokacije neće raditi potpuno ispravno. Više informacija o obradi kolačića.